De leerlingen presessen

De school telt twee leerlingenpresessen, een jongen en een meisje. Zij vertegenwoordigen alle leerlingen van het paviljoen tot en met de retorica. Wekelijks komen ze samen met de internaatbeheerder om er de agenda van de komende week te bespreken, hun mening te geven over tal van onderwerpen, eventuele problemen te helpen oplossen en om de goede sfeer op school en internaat te verbeteren.
De presessen zijn leerlingen uit de retorica die hun strepen tijdens de afgelopen jaren hebben verdiend door mee te werken in diverse geledingen van het schoolgebeuren. Ze blijven één jaar hun functie uitoefenen.

Dit schooljaar zijn dit:
Camille Rutgeerts - preses meisjesinternaat