De leerlingenraad bestaat uit leerlingen van het tweede tot en met het zesde jaar die door de leerlingen verkozen werden en hen vertegenwoordigen. Wekelijks komt de leerlingenraad bijeen om het reilen en zeilen van de school te bespreken en activiteiten voor te bereiden. De leerlingenraad wordt gecoacht door dhr. Michiel Peene en dhr. Arne Vanwelden.

Dit schooljaar zijn dit:

*Voor het tweede jaar: Adeline Huber en Henri Van Waeyenberge.

*Voor het derde jaar: Henri Destoop en Romane Seynaeve.

*Voor het vierde jaar: Cécile Aumann en Hadrien Moortgat.

*Voor het vijfde jaar: Felix Vande Velde en Roxane Van Marcke.

*Voor het zesde jaar: Eloïse Donck en Aaron Lanckriet..