Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/2/f/3/abdijschool.be/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284 Skip to content

De leerlingenraad bestaat uit leerlingen van het tweede tot en met het zesde jaar die door de leerlingen verkozen werden en hen vertegenwoordigen. Wekelijks komt de leerlingenraad bijeen om het reilen en zeilen van de school te bespreken en activiteiten voor te bereiden. De leerlingenraad wordt gecoacht door dhr. Michiel Peene en dhr. Arne Vanwelden.

Dit schooljaar zijn dit:

*Voor het tweede jaar: Ysaline Mutsaars en Grégoire Matthias.

*Voor het derde jaar: Céline Aumann en Mathieu Demeestere.

*Voor het vierde jaar: Mahaut Moortgat en Felix Vande Velde.

*Voor het vijfde jaar: Eloïse Donck en Aaron Lanckriet.

*Voor het zesde jaar: Emilie De Stoop en August Vande Velde.